Ruff night out ?

2009-07-19 16:07:35/Permalink/Skalmans livserfarenheter/
Så var man hemma igen. Trött. Huvudvärk. Hungrig men vill inte äta. Bakis?

Kul kväll igår!
Den började med lite stress och klädångest, as you know.
Inte blev det bättre när Fredrik kom för att lämna nyckeln, och började lägga sig i mina klädval haha ;) Vi umgicks lite (jag har haft Fredrikabstinens!) och sen var det igång.
- De här kanske, du har ju så snygga ben, eller dom här eller dom här?
- Men nej, det går inte med det här linnet, och de här strumporna ska jag ha, och tänk på skorna!
- ... Den här då kanske, kom igen, den är snygg, eller den här..
osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osv osvosv osv osv osv

Tills slut blev det i alla fall detta;


Sedan bar det iväg till staden, hem till Sandras kompis Sophia (som jag träffat typ två gånger förut..). Lite förkrök på tre pers wohoo haha ;) Vi larvade oss, satt på balkongen (de rökte - jag rökte inte, blää!), dansade till 90-talsmusik och gjorde oss i ordning. Vi pratade om allt från nätstrumpbyxor, till jobbiga päron, till förhållanden. Det var mycket trevligt måste jag säga!

Vid tjugo i elva struttade vi i sakta mak (mina kära väninnor har den goda smaken att välja klackskor -.- Då går det LÅNGSAMT!) mot The Krog ;) Vi mötte några vänliga själar som sålde oss fribiljetter för en tjuga styck, så helt plötsligt hade vi sparat en åttilapp på inträdet, jag tackar och bockar! Mycket kissnödiga, och pepp som sjuttan, kliver vi in i värmen och kastar av oss ytterkläder i garderoben. Toaletten var proritet nummer 1, sen köpte vi varsin dricka och gick och satte oss i sofforna ute. Många kända ansikten såg jag, och folk med kameror skockades.
Efter att mina små vänner hade kedjerökt ett par cigaretter till var det toalettdags igen haha!
Sedan skulle det baaara rökas EN cigarett till, och tas EN öl till innan dansgolvet stod på schemat. Jag satt där med min cider och sjöng med till "Inatt, inatt är det du är det jag", när en kille vinkade till mig. "Kom hit" mimade han och vinkade med handen som han höll en cigarett i. Jag tog ett par kliv och satte mig på armstödet till soffan som han satt i.
- Ska jag trolla för dig? frågade han.
- Gör det!
- Håll händerna såhär..
sa han och höll upp händerna med handflatorna neråt. Jag gjorde som han sa.
- Knyt händerna nu, sa han sen och det gjorde jag med en frågande min i ansiktet.
Sedan drog han in ett bloss och blåste röken på min högra hand (som fortfarande var knuten) och bad mig att öppna handen. Jag öppnade min hand och tänkte att "den här människan kan fan inte vara nykter" när jag till min förvåning såg att jag hade sot i mitten av handflatan. Hur kom den dit !? Jag var i chocktillstånd en bra stund efter det, haha, han gav mig en high five och sen satte jag mig hos Sandra och folket igen.
De satt fortfarande och pratade, rökte och drack sin öl. Nu var det fan mer än EN cigarett rökt! Men vi satt kvar ett tag till, pratade, drack lite, skrattade och sjöng med till musiken. På det sättet flummade vi runt ett tag tills det blev lite mer folk. Lagom nyktra och pepp som bara den klev jag och Sandra upp på dansgolvet. Här skulle dansas! Det tog nog inte mer än fem minuter innan det flockades grabbar som ville dansa haha^^

"Girls just wanna have fun, ooh girls just wanna have fun.."
                                            "Beat it, beat it , beat it...."
                                   "I love rock'n'roll, so put another dime in the jukebox baby!"

OH va kul vi hade, och OOOH vad VARMT det blev! Efter en halvtimmes intensivt dansande var toalettbesök och FRISK LUFT ett måste. Vi stod där ute i friska luften ett tag och kände hur blöta vi var. Det fullkomligt RANN om oss.
Men in på dansgolvet igen, och grabbarna vi dansat med var kvar, och nu dröjde det väl knappt en halvminut innan de sprang fram och dansade^^ Stackars Sandra blev påtvingad den blygaste killen i världshistorien hahaha, hans kompisar knuffade honom på Sandra i stort sett, och evil minded som jag är tyckte jag att det var roligt hehe ;)
Jag dansade med VÄRLDENS snygging, jag skojar inte :-O I över en timme dansade vi, och emellanåt kom hans kompisar och försökte slita borta mig för att kunna dansa själva med mig hahaha. Ett tag stod jag i mitt av TRE killar, maha gissa om DET blev varmt!! ;D

Klockan började närma sig 3 så vi sprang iväg för att ta lite luft (sveeett!) och hämta Sophia, som vi mitt i all dansyra hade glömt bort xD Massa människor överallt, och irriterade vakter gjorde det lite halvsvårt att hitta varandra, men vi lyckades i alla fall till slut ;) Vi hämtade våra prylar i garderoben, och begav oss. Sandra hade skoskav, så henne fick jag halvt om halvt bära en bit, vilket gick lite sådär i våra tillstånd haha, tills våra vägar skildes åt. Jag gick och köpte en fet hamburgare på en nattöppen pizzeria, stod i kö JÄTTELÄNGE (för alla fyllehungriga människor i hela stan var där -.- ), jag försökte desperat få mina ögon att följa med mitt huvud och gick hem (till Fredrikens lägenhet) och åt mat. Timmy ringde och höll mig sällskap ett tag, och sen var det dags för bingen! Jag kunde inte sova på ett tag, men vid halv6 slocknade jag väl tror jag. Och upp vid halv 12 idag. USCH vad jag är trött!

Nu är jag hemma igen, ska städa lite i lägenheten och sen bär det av hem till morsan. (Växelvist boende...)

Vad ska ni göra idag?



Kommentarer
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

Fan vad coolt! Han kanske la i sotet när du inte såg, du var väl för full för att fatta. Höhöhöh :P



sv: Ja, jag håller med, då är man ju dum i huvudet.

2009-07-19 @ 17:18:36
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: Anonym

så nu är bilderna uppe:) kram

2009-07-19 @ 18:03:53
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Tack så mycket :) Det kan jag nog göra.

2009-07-19 @ 18:43:09
URL: http://ems93.blogg.se/
Postat av: Erica,

häftigt linne :)

2009-07-20 @ 00:51:31
URL: http://donotpanic.blogg.se/
Postat av: Ahlberg

Låter som en jäkligt lyckad kväll ;)



Sv: Haha jo man får en smärre chock när man gör sånt :O Allt bra idag ?

2009-07-20 @ 18:45:51
URL: http://endthisnow.blogg.se/

What's on your mind, dear?

Ditt vackra namn:
Jag är här ofta!

Mejladress: (just for meee)

Din bloggadress vill jag ha!

Kommentar:

Trackback