Måndagmorgnar borde tillhöra helgen

2009-08-31 13:33:48/Permalink//


Jag vill inte att det ska vara måndag,
inte redan..jag vill ha helg ett par dagar till.

Den här helgen har varit helt f*cking underbart amazing. Och jag vill passa på
att be om ursäkt för att jag är så larvig...^^

I lördags var det ju som bekant 40årsfest för en av mina pappor (mor är omgift, för er som inte har koll, och jag kallar min styvfar för "pappa" också. SÅ now you know!) och det blev en väldigt lyckad tillställning. Massor av trevligt folk, både såna man träffar ofta och en del man knappt träffar en gång om året. Mycket skaka hand "Hej, Kim heter jag, trevligt att träffas, det var längesen, hur mår du, OJ så trevligt!" och en miljon kramar kan jag lova! När du kom dit var jag tvungen att TVINGA mina ögon att inte stirra. Oj va stilig du var :$ Det var mat på direkten när vi kom dit (hem till mor alltså) men jag kunde inte få ner en halv bit. Jag skulle ju sjunga, as you know, och jag höll på att fullkomligt DÖ av nervositet. När det är många människor, och när jag känner i stort sett alla, då blir det jobbigare att sjunga tycker jag. Eftersom jag måste möta alla sen, och jag faktiskt bryr mig om vad de tycker så är nervositeten ungefär 100 gånger så påtaglig än annars när jag uppträder. HU. Men det gick i alla fall helt awesome :D Jag fick inte ner mat efteråt heller ändå - efternervositet kallas det.

Mitt i natten började det bli glest på folk. Jag åt lite yoghurt (namnam) och sen gick jag en promenad med... Dig. Du är fin. Hur fin som helst. Sov väldigt gott. Och vaknade för tidigt kändes det som, men klev upp ändå och gick hem för att sno lite frukost. Hjälpte till att ställa i ordning lite innan jag tog tandemcykeln under armen och vandrade tillbaka. Varför är helger så korta?

Mmhm, idag är det måndag som ni kanske har märkt. Jag kom nästan försent till lektionen ändå, fast vi var i god tid haha^^. Jag kan inte koncentrera mig på någonting alls. Jag börjar få kramp i mungiporna. Stina tycker att jag är jobbig, men hon står ut ganska bra med mig ändå♥ Jag kan inte tänka ordentligt. Inte på det jag borde tänka på i alla fall. Jag ler, hela tiden. Jag tänker massa på dig och jag har femtio TON överskottsenergi. Jag är ganska larvig. Känner mig inte hungrig, fast samtidigt vill jag äta typ..allt? Vad är det för fel på mig egentligen?
                                             Jag...är nog ganska så kär i dig.♥


Idag ska jag en sväng hem till Stina och hämta mitt internet som hon glömde o.O
Sen ska jag hem och...må bra. Gå in på msn kanske. Mm så blir det nog.


Vad har ni haft för er i helgen?

                                                                         pusspuss ♥


Kommentarer
Postat av: Cindy'Nham

sv:

visst är den asså så bra den är :$$

vad händer idag då? :)

2009-08-31 @ 14:55:06
URL: http://ciiinddynhaaam.blogg.se/
Postat av: Graavid på 17 år

Frågestund hos mig! :)

2009-08-31 @ 16:27:19
URL: http://jaagargraavid.blogg.se/
Postat av: ellen ~

min helg har också varit underbart :D

angående ditt inlägg ^^ att vara kär är den bästa känslan (:

2009-08-31 @ 17:07:03
URL: http://nobodybutme.webblogg.se/

What's on your mind, dear?

Ditt vackra namn:
Jag är här ofta!

Mejladress: (just for meee)

Din bloggadress vill jag ha!

Kommentar:

Trackback